Sukob u PSŽ: Nejmar se sa Mesijem ne bi tako ponašao

Izvor: N1 televizija, 21.Sep.2017, 03:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob u PSŽ: Nejmar se sa Mesijem ne bi tako ponašao

Bivši urugvajaski reprezentativac Dijego Forlan stao je u odrbanu svog sunarodnika Edinsona Kavanija koji se proteklog vikenda sukobio sa saigračem iz PSŽ Nejmarom oko izvođenja jedanaesterca.

Brazilac je želeo da preuzme odgovornost, međutim, stariji kolega mu se suprostavio, a potom promašio najstrožu kaznu.

Prethodno se Kavani verbalno sukobio i sa Danijem Alvešom koji je želeo da mu uzme loptu i omogući Nejmaru da izvede slobodan udarac.

"Kavani >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << zaslužuje poštovanje. Već dugi niz godina je priznati golgeter, postigao je mnogo golova, uključujući i penale. Nejmar se tako ne bi ponašao sa Leom Mesijem. Ponašao se kao mali dečak kad je protestovao zbog odluke Kavanija da izvede jedanasterac. Ovakvi sukobi se događaju u svim klubovima, a ponašanje Alvesa nije bilo na mestu", istakao je Forlan.

Pojedini mediji su posle nesuglasica Kavanija i Nejmara preneli da je Brazilac od uprave kluba tražio da proda Urugvajca, dok je trener Unai Emeri poručio da igrači moraju da se dogovore ko će da izvodi penale.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Forlan: Nejmar se sa Mesijem ne bi tako ponašao

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2017

Bivši urugvajaski reprezentativac Dijego Forlan stao je u odrbanu svog sunarodnika Edinsona Kavanija koji se proteklog vikenda sukobio sa saigračem iz PSŽ Nejmarom oko izvođenja jedanaesterca... Prethodno se Kavani verbalno sukobio i sa Danijem Alvešom koji je želeo da mu uzme loptu i omogući...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.