Suarez rastužio domaćina: Rusija sa drugog mesta dočekuje osminu finala

Izvor: BKTV News, 25.Jun.2018, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suarez rastužio domaćina: Rusija sa drugog mesta dočekuje osminu finala

Egipćani i Saudijci se oprostili od Mundijala remijem

Fudbaleri Urugvaja savladali su Rusiju (3:0) pa će osminu finala Svetskog prvenstva dočekati na prvoj poziciji grupe A.

Vođstvo južnoameričkom predstavniku doneo je Luis Suarez u 10. minutu iz slobodnog udarca, a samo 13 minuta kasnije bilo je jasno da će domaćin Mundijala pretrpeti prvi poraz jer je loptu u svoju mrežu poslao Čerišev.

Eventuani preokret postao je još manje izvestan u 36. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kad je Rusija zbog drugog žutog kartona Smolnikova ostala sa igračem manje, a tačku na meč stavio je Edison Kavani u 90. minutu.

Rival Urugvaja u osmini finala biće drugoplasirana reprezentacija u grupi B, dok će Rusija odmeriti snage sa najboljeplasiranim iz istog društva.

Plasman ekipa iz grupe B biće poznat večeras posle mečeva zakazanih za 20 časova Iran - Portugalija i Španija - Maroko

U drugom meču grupe A Egipat i Saudijska Arabija su osvojili po bod i remijem se oprostili od Svetskog prvenstva.

Vodeći pogodak za Faraone postigao je Mohamed Salah, ali je Al Faraj sa bele tačke u 6. minutu nadoknade prvog poluvremena doneo izjednačenje. Prethodno je Al Muvalad u 41. minutu, takođe iz jedanaesterca, bio neprecizan, a rezultat iz prvog poluvremena ostao je aktuelan do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.