Suares se povredio, Aduris makazicama šokirao Barsu na početku sezone

Izvor: RTS, 16.Avg.2019, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suares se povredio, Aduris "makazicama" šokirao Barsu na početku sezone

Fudbaleri Atletika iz Bilbaa šokirali su aktuelnog šampiona Barselonu sa 1:0, u premijernom meču nove sezone u La Ligi. Barselona je igrala bez povređenog Lionela Mesija, ostala i bez Luisa Suaresa, a trijumf domaćinu spektakularnim golom "makazicama" doneo je Aric Aduris.
Urugvajac je zamenjen u 37. minutu, zbog povrede lista desne noge, nekoliko minuta pošto je iz stopostotne prilike pogodio stativu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Prvih pola sata meča pripalo je domaćinu – Injaki Vilijams je imao dve sjajne šanse, u oba navrata je izuzetno reagovao Mark-Andre Ter Stegen.

Potom su se Katalonci oslobodili pritiska i krenuli da napadaju, ali su ti napadi tokom većeg dela meča bili jalovi.
Najbliži pogotku bio je Rafinja u 44. minutu, kada je njegov udarac sa ivice kaznenog prostora zaustavila prečka, dok u nastavku nije pomoglo što su u igru ušli Ivan Rakitić i Karles Peres.
Duel na novom "San Mamesu" ujedno je bio i takmičarski debi Antoana Grizmana, koji nije uspeo da se upiše u strelce, iako je u finišu susreta bio veoma blizu.
Kada se činilo da će meč biti završen bez pogodaka, na scenu je stupio legendarni napadač baskijske ekipe koji igra poslednju sezonu u profesionalnoj karijeri. Po levom boku probio je Kapa, centrirao na drugu stativu, odakle korpulentni napadač fantastično zahvata loptu i šalje je u donji levi ugao.
To je bilo i poslednje uzbuđenje u Bilbau, čime je Atletik zadao glavobolje šampionu već na startu takmičenja.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BARSELONA PALA U BILBAU: Ne može se bez Mesija! Veteran posle 30 sekundi u igri MAKAZICAMA srušio šampiona!

Izvor: Kurir, 16.Avg.2019

Fudbaleri Atletika su u Bilbau pobedili Barselonu 1:0 (0:0) u prvoj utakmici nove sezone španskog prvenstva.

Nastavak na Kurir...

Nemoj nikad da ideš u penziju! Aduricov evrogol posle 30 sekundi na terenu uništio Barselonu (VDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Avg.2019

Aric Aduric je pred početak Primere saopštio da će ovo biti njegova poslednja sezona u karijeri, ali kakav će to biti gubitak za evropski fudbal. Neverovatni 38-godišnji napadač Atletik Bilbaa je posle samo pola minuta na terenu postigao evrogol proviv Barselone i srušio aktuelnog šampiona Španije...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.