Stolica zatražio štopera, Voša ga odmah dovela

Izvor: Mondo, 21.Jan.2018, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stolica zatražio štopera, Voša ga odmah dovela

"Dao je prioritet Vojvodini iako je imao ponude iz inostranstva", kazao je direktor "stare dame" Darko Jevtić o novom pojačanju iz Spartaka.

Foto: MN Press

Ilija Stolica je nakon prvog meča na pripremama Vojvodine protiv Rada (2:1) izrazio bojazan što na raspolaganju ima svega dvojicu štopera, a rukovodstvo kluba brzo je reagovalo.

"Stara dama" je dovela odličnog Aleksandra Radovanovića (24) iz Spartaka sa kojim je potpisan dvoipogodišnji ugovor, potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je za MONDO poslovni direktor novosadskog superligaša Darko Jevtić.

"Pregovori su bili kratki, Spartak je ispao korektan prema Vojvodini i sa Radovanovićem ćemo nastupiti na proleće. Dao je prioritet Vojvodini u odnosu na odlazak u instranstvu i očekujemo da budemo što stabiliniji sa njim", kazao je Jevtić.

Aleksandar Radovanović (1993) igra na pozicijama štopera i desnog beka i za Spartak je prethodne jeseni odigrao 14 mečeva i postigao čak četiri gola. Trener Aca Veselinović "rotirao" ga je na mestu centarhalfa sa Ćalasanom i Kerkezom kako bi sva trojica dobijala šansu. Pre odlaska u Suboticu igrao je za Mačvu i OFK Beograd.

Vojvodina je za dolazak Radovanovića platila i obeštećenje, dala i određene procente od sledećeg transfera, ali iz kluba nisu želeli da izlaze javno sa informacijama iz ugovora.

"Sve radimo sa trenerom Stolicom i mislim da ćemo do kraja prelaznog roka dovesti još jednog štopera i trebalo bi da to bude još jedan igrač u napadu", naveo je Jevtić i objasnio da opcija nije Mateus iz Borca koji se prethodnih dana povezivao sa Vojvodinom.

Plan rukovodstva je da sva pojačanja dođu do polaska u Belek (25. januar), ali iz Vojvodinu veruju da su najveća pojačanja ipak ostanak kapitena Jovančića i dolazak novog šefa struke.

"On je jedan od najboljih trenera u Srbiji i verujem da će kroz njegov rad i kroz njegov sistem možda iskočiti i neki igrač koji i nije pružao neke partije jesenas. Ekipa odlično radi i sledi im taj najlepši i najteži deo u Turskoj i verujem da ćemo videti drugačiju Vojvodinu nego u prvom delu sezone", poručio je direktor Vojvodine.

Objasnio je i da Veselinović ima ponudu slovačke Žiline, ali da je tek nedavno potisao petogodišnji ugovor sa Vojvodinom i da je njegova budućnost vezana za "Karađorđe".

Pratite vesti o FK Vojvodina na našem portalu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.