Stolica predstavljan u Ljubljani: Nastavljamo započeto (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2018, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stolica predstavljan u Ljubljani: "Nastavljamo započeto" (foto)

Šampion Slovenije promovisao je danas srpskog stručnjaka Iliju Stolicu kao novog šefa struke.

Olimpija iz Ljubljanje krenula je u ostvarenje zacrtanih ciljeva u novoj sezoni promocijom novog šefa struke.

Juče je potvrđeno da će Ilija Stolica preuzeti kormilo šampiona Slovenije, a danas je u klupskim prostorijama Olimpije srpski stručnjak predstavljen tamošnjoj javnosti i navijačima.

"Jasno mi je da dolazim u klub sa velikim ambicijama i očekivanjima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što je u stvari i bio odlučujući faktor da zajedno uđemo u novu avanturu i nove pobede kojima svi težimo", počeo je izlaganje Ilija Stolica.

Srpski stručnjak vodio je u prethodnoj sezoni ekipu Voždovca i Vojvodine, a po završetku Super lige bilo je najava da će naslediti Miroslava Đukića u Partizanu.

"Od trenutka kada su me ljudi iz Olimpije kontaktirali odgledao sam mnogo utakmica i upoznao se sa kvalitetom tima. Ovom prilikom čestitam na osvajanju 'duple krune, to je fenomenalan uspeh. Moramo da nastavimo započeto, da Olimpija drugu sezonu za redom ostvari isti uspeh i podari radost navijačima", dodao je Stolica.

Ilija Stolica je imao slobodu u izboru članova svog stručnog štaba, tako da će mu u Olimpiji pomagati Aleksandar Linta i Goran Sretenović, kao i kondicioni trener Duško Korać i trener golmana Miljan Vesić.

Već za nedelju dana Ilija Stolica i njegovi izabranici saznaće ime protivnika u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ukoliko žreb bude tako hteo Olimpija bi već u prvom kolu mogla da se ukrsti sa Crvenom zvezdom jer šampion Slovenije ne može da računa na status povlašćene ekipe.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.