Izvor: MozzartSport.com, 13.Okt.2021, 00:04

Stojković: Zagrlio sam Rajka na poluvremenu i rekao mu - nema veze

"To je podrška koju trener mora da pruži igraču"...

Golman našeg tima Predrag Rajković napravio je veliki kiks večeras. Na sreću, uspeli su srpski reprezentativci da se iščupaju u nastavku i zabašure ovu nemalu golmansku grešku.

Govorio je Dragan Stojković i o ovoj situaciji posle utakmice...

"Zagrlio sam ga na poluvremenu i rekao - nema veze, pobedićemo. To je podrška koju trener mora da pruži igraču. Svi znamo da je greška, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ali imali smo dovoljno vremena da je ispravimo. U svlačionici je vladala potpuna tišina. Bili su totalno fokusirani na ono što predstoji u narednih 45 minuta. Nema mesta panici, niti sam ja neko ko je unosi. Kontra svega toga, unosim samo mirnoću", poručio je Piksi.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.