Stigao u Srbiju i potpisao ZA CRVENO-BELE! U Parmi je razbijao, a njegove proslave gola se svi sećaju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2022, 18:36

Stigao u Srbiju i potpisao ZA CRVENO-BELE! U Parmi je razbijao, a njegove proslave gola se svi sećaju (VIDEO)

Čuveni fudbaler.

FK Vojvodina je dobila zvučno pojačanje za narednu sezonu. U pitanju je Iv Baraj, senegalski vezista najpoznatiji po igrama u dresu Parme.

Baraj se već priključio novosadskim crveno-belima u Sloveniji i odmah stavio na raspolaganju šefu stručnog štaba Milanu Rastavcu.

On je počeo u mlađim kategorijama Udinezea, a u seniorskoj konkurenciji je pored Parme nastupao za Kijevo Veronu, Padovu, Belenenseš i nekoliko niželigaških italijanskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klubova.

Član nekadašnjih "mlekadžija" bio je od 2015. do 2020. godine i za to vreme pomogao klubu da iz Serije D stigne do Serije A za najkraće vreme. Posebno se pamte njegove partije u Seriji B kad je bio ključni igrač za plasman u najviši rang.

Iz perioda u Parmi je i njegova čuvena proslava gola sa žuto-plavom 'fantomkom' na glavi.

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

BONUS VIDEO: Pogledajte zavidno fudbalsko znanje italijanske voditeljke Dilete Leote

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.