Izvor: MozzartSport.com, 01.Mar.2021, 14:33

Šteta što neće biti 10.000 Grobara, volim kada me vređaju

Nenad Lalatović pohvalio Stanojevića i Lazara Markovića

Jedan od najvažnijih trijumfa u istoriji Vojvodine u okviru finala Kupa, pa onda pobeda u prvenstvu koja je inicirala promenu na klupi Partizana. Imaju Novosađani pozitivan skor sa crno-belima u poslednje vreme, ali je jasno da če tim iz Humske u sutrašnjem derbiju 25. kola Superlige biti veliki favorit. Iza Parnog Valjka je impresivna serija trijumfa, a iza Vojvodine turbolentan period. I na terenu i van njega, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se više priča o trzavicama na relaciji trener Nenad Lalatović – uprava kluba, nego o igrama na terenu.

Međutim, jasno je da se Nenad Lalatović neĆe predati bez ispaljenog metka, iako Vojvodina ima samo dva trijumfa u prethodnih pet kola.

„Očekujem pravi derbi. Oni su zasluženo drugi, dolaskom Saleta Stanojevića, jednog od najboljih srpskig trenera, popravili su rezultate. Imaju 11 ili 12 pobeda u nizu. Uspeo je Stanojević da preporodi neke igrače i zato ga izuzetno cenim“, poručio je Nenad Lalatović.

Sipao je pohvale na račun crno-belih temperamentni stručnjak.

„ Igraju dobar, kvalitetan, efikasan fudbal. Imaju sjajnu tranziciju, posle osnovnog pasa nastavljaju kretnju ka dubini. Osnovna ideja im je kad imaju loptu daju pas unapred. Da što pre dođu do završnice“.

Posebno je Lalatović apostrofirao Lazara Markovića.

„Jako mi je drago što se Lazar Marković, koga jako cenim, vratio u formu u kakvoj je bio kad je otišao iz Partizana. Takvi igrači prave razliku u domaćem fudbalu.Nećemo se braniti, pokušaćem da igramo na gol više. Naravno, videćemo, koliko će protivnik da nam dozvoli. Nemam razloga za strah kad vidim momke koje vodim. Oni će želeti osvetu zbog poraza u finalu Kupa. Pokušaće da dokažu da su bolji“ .

Meč u Humskoj biće odigran pred praznim tribinama, tako da nećemo videti treću dimenziju susreta beogradskih crno-belih i novosadske Vojvodine. Navikli smo već na verbalne ratove između Nenada Lalatovića i Grobara.

„Krivo mi je što neće biti barem 10.000 hiljada ljudi. Volim da igram pred njihovom publikom, iako oni mene vređaju, meni to ne smeta. Jer utakmica dobije na žaru, na borbi. Ja živim za takve utakmice, volim, inspirišu me, izvlače iz maksimum“.

Utakmice Vojvodine i Partizana u poslednje vreme su bile vrlo efikasne.

„Bilo je devet golova u prethodna dva meča. Pokazali smo da ih se ne bojimo. Drago mi je što je finale bilo neizvesno, jedno od najboljih u 10-15 godina. Očekujem kvalitetnu utakmicu, ne znam koliko golova. Nadam se dobroj utakmici“.

Biće Vojvodina značajno oslabljena sutra u Humskoj.

„Sa Topićem, nećemo ništa da rizikujemo s njim. Nije zalečio lepo tu povredu. Nije to ništa strašno, mišić je. On je mlad, ambiciozan, ali da ne rizikujemo. Čović ne može da igra zbog kartona“, dodao je Lalatović.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.