Sterlinga sam udario toliko jako da je pao na zemlju

Izvor: B92, 11.Maj.2020, 20:26

"Sterlinga sam udario toliko jako da je pao na zemlju"

Fudbaler Mančester sitija Benžamen Mendi podelio je sa javnošću neke od anegdota sa treninga "građana".

On je član aktelnog šampiona Premijer lige od 2017, a kako sam kaže, zabava unutar ekipe ja zagarantovana.

Mendi je opisao jednu od igara sa treninga.

"Nacrtali smo dve linije na terenu. Cilj je bio da loptu dobaciš što bliže toj liniji. Ako prebaciš liniju – ispao si. Ko izgubi dobije ćušku po glavi. Udarali smo jako. Bilo je opasnih packi. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sećam se da sam jednom Sterlinga udario toliko jako da je pao na zemlju", priča Mendi.

Mendi otkriva da je jednom priliko ćušku zaradio i menadžer Pep Gvardiola.

"Igrao je sa nama i bio je najgori, pa smo dobili šansu da ga udarimo. On nam je pre toga rekao da pazimo šta ćemo da radimo, pošto još nije odlučio ko će da igra od starta za vikend. Bernardo Silva ga je jedva okrznuo, a ja sam ga baš dobro udario. Pristojnu ćušku je dobio", dodao je Mendi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI: Sterlinga sam udario toliko jako da je pao na zemlju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020

Čudne stvari su se dešavale u taboru Građana...Fudbaler Mančester sitija Benžamen Mendi podelio je sa javnošću neke od anegdota sa treninga "građana"...On je član aktelnog šampiona Premijer lige od 2017, a kako sam kaže, zabava unutar ekipe ja zagarantovana...Mendi je opisao jednu od igara...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.