Stefanović: SZS ima jasan stav o bojkotu „lažnih Vučićevih izbora“

Izvor: Danas, 24.Jan.2020, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: SZS ima jasan stav o bojkotu „lažnih Vučićevih izbora“

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović izjavio je danas komentarišući navode da će organizacija "Jedan od pet miliona" izaći na izbore ako to učine neke opozicione stranke, da je Savez za Srbiju doneo jedinstven i jasan stav da će "bojkotovati lažne izbore Aleksandra Vučića".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Stefanović: Agencija za borbu protiv korupcije postala registar imovine naprednjaka

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jan.2020

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović ocenio je danas da je Agencija za borbu protiv korupcije "potpuno izgubila smisao i značaj u naprednjačkoj Srbiji" i da je postala "registar imovine" SNS koji samo upisuje šta joj naprednjaci prijave od imovine a ne pita za njeno poreklo...Stefanović...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.