Stefana Veljković osvojila Ligu šampiona sa Novarom

Izvor: Vesti-online.com, 18.Maj.2019, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefana Veljković osvojila Ligu šampiona sa Novarom

Srpska odbojkašica Stefana Veljković osvojila je titulu u Ligi šampiona pošto je Novara u finalu bila bolja od Koneljana sa 3:1 (25:18, 25:17, 14:25, 25:22).

Novara je bila bolja tokom čitavog meča, osim malog pada koji se desio u trećem setu, što je ekipa Koneljana uspela da iskoristi i osvoji tu deonicu.

Veljkovićeva je meč završila sa pet poena od čega su tri bila iz napada i dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iz bloka.

Festeggiare le poche gioie della vita col furore di Stefana Veljković. pic.twitter.com/e8LvFIYClr— Problemi di Volley (@prdvolley) May 18, 2019

Interesantno je da će naša zemlja imati prilike da se pohvali i osvajačem muške Lige šampiona pošto srpski reprezentativac Dragan Stanković ove subote igra za Lube u finalu sa Zenitom iz Kazanja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STEFANINA GODINA IZ SNOVA: Veljkovićeva postala prvakinja Evrope! Sa Novarom osvojila Ligu šampiona

Izvor: Kurir, 18.Maj.2019

Zlatna odbojkašica Srbije Stefana Veljković okitila se novim najsjajnijim odličjem, ovaj put klupskim u borbi za evropski tron.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.