Stao i rukomet u Francuskoj, Srbija - Rusija ODLOŽENO!

Izvor: Mondo, 07.Dec.2018, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stao i rukomet u Francuskoj, Srbija - Rusija ODLOŽENO!

Posle fudbalskih, morali su da budu otkazani i mečevi rukometnog šampionata, računajući i onaj u kom se naše devojke sastaju sa jednim od favorita na turniru.

Ne samo fudbal, već i ostali sportovi!

Zapravo, utakmice Evropskog prvenstva u rukometu biće odložene zbog nemira širom Francuske, računajući i onu u kojoj će nastupiti naš tim: termin meča Srbija - Rusija pomeren je sa subote u 18 na nedelju u isto vreme!

Srpske rukometašice trebalo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sutra u Nantu da odigraju prvi duel druge faze takmičenja protiv jedne od najjačih selekcija na turniru, ali su devojke i selektor Ljubomir Obradović neočekivano dobili dan više za odmor i pripremu.

Odložena je i utakmica između Francuske i Švedske, koja će takođe biti odigrana u nedelju, ali od 15 časova.

Pored rukometnih mečeva, odloženo je i pet utakmica fudbalske Lige 1.

Za subotu su u Francuskoj zakazani novi antivladini protesti. Širom zemlje će biti angažovano oko 89.000 policajaca, u odnosu na 65.000 prošlog vikenda kada je povređeno više od 130 ljudi, a uhapšeno više od 400.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.