Prodata Stankovićeva Sampdorija – izbegnut bankrot, ali u Seriji B od -4

Izvor: B92, 30.Maj.2023, 22:14

Prodata Stankovićeva Sampdorija – izbegnut bankrot, ali u Seriji B od -4

Andrea Radricani novi je vlasnik fudbalskog kluba Sampdorije, nakon što ga je kupuo od Masima Ferera, u čijem je vlasništvu bila od 2010. godine.

Tim iz Đenove, koje sa klupre predvodi Dejan Stanković, će sada preći u ruke većinskog vlasnika Lidsa koji je navodno spreman da uloži veliki novac u taj tim.

Ovom prodajom je Sampdorija izbegla odlazak u stečaj, što bi sa sobom povuklo i seobu u četvrti rang italijanskog fudbala.

Međutim, dogovor nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postignut na vreme da se isplate i zaostale zarade, pa će tim zbog toga sezonu u Seriji B početi sa minusim od četiri boda.

Sampdorija će posle katastrofalne sezone u Seriji A igrati u drugoj ligi po prvi put od sezone 2011/12.

Ostaje da se vidi da li će nekadašnji strateg Crvene zvezde biti taj koji će sa klupe predvoditi povratak u elitu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.