Izvor: MozzartSport.com, 18.Jun.2020, 09:41

Stanković uzalud zvao, ništa od Prijovića u Zvezdi

Reprezentativni napadač saopštio mladom stručnjaku da nema ambiciju da igra u Srbiji

Nada navijača i stručnog štaba Crvene zvezde o Aleksandru Prijoviću kao vođi napada za narednu sezonu, brzo je ugašena. Imao je Dejan Stanković veliku želju da dovede kapitalno pojačanje na poziciji špica i reši jedan od gorućih problema, održavao kontakt sa Prijovićem, ali je na kraju dobio negativan odgovor.

Član Al Itihada, koji je u odličnim odnosima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa Stankovićem, saopštio je bivšem vezisti Lacija i Intera da u ovom prelaznom roku nema ambiciju da se vraća u Srbiju, niti da restartuje karijeru na Marakani. Ostavio je dovoljno vremena Crvenoj zvezdi da se okrene drugim rešenjima.

Kako se može čuti Stanković je čak saopštio Prijoviću da je Crvena zvezda voljna da mu pokrije 40 posto osnovne plate iz Al Itihada, ali ni ta činjenica ništa nije promenila u razmišljanjima snažnog napadača.

Prijović je u fazi raskida ugovora sa Al Itihadom. Pokušava srpski napadač da izvuče što više novca, pošto je jasno da za njega više nema mesta u arapskom klubu. Sa dsruge strane u Al Itihadu se nadaju da će ugovor biti raskinut na štetu skupo plaćenog Prijovića, koji je tokom boravka u Srbiji, tokom pandemije, prekršio pravolo o samoizloaciji. Crvena zvezda je najviše zahvaljući Dejanu Stankoviću bila jedna od opcija, ali ne i najrealnije.

Prijović je pre izvesnog vremena odboio i ponudu Spartaka iz Moskve. Njegova ambicija je da se vrati u PAOK , sa kojim je osvojio titulu šampiona Grčke. Solunjani ga obožavaju i trenutno su u pol poziciji kada je u pitanju angažovanje srpskog špica.

Crvena zvezda nastavlja potragu za kvalitetnim špicem. Prva opcija je i dalje Anderson Silva iz Familikaa, dok se prethodnih dana pojavila mogućnost angažovanja špica argentinskog Estudijantesa Matea Retegija. Reč je o igraču Boke Juniors, koji bi došao na Marakanu na jednogodišnju pozajmicu.

Čeka se konačna odluka Dejana Stankovića.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.