Izvor: MozzartSport.com, 18.Avg.2020, 23:54

Stanković nasmejan: Želeli smo sve da završimo u 20 minuta, a tako ne može

“Ali momci su bili fenomenalni”, dodaje Zvezdin šef struke

Nije baš veliki, ali kamen jeste pao sa srca Dejana Stankovića. Nije da su se na Topčiderskom brdu plašili da će ispasti od Evrope, međutim, jeste postojala određena doza treme zbog utiska koji će Crvena zvezda ostaviti u prvoj međunarodnoj utakmici pod vođstvom mladog šefa struke. Na kraju, sve je prošlo kako treba i Stanković je posle petarde i plasmana u drugo kolo kvalifikacija za Ligu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << šampiona bio vidno raspoložen.

Mada je i sam priznao da nije sve funkcionisalo idealno što je uostalom i razumljivo na početku svake evropske sezone.

Dobro je što smo igrali prvo kolo, jer ipak je Evropa – Evropa. Uz dužno poštovanje protivnika iz Superlige, donosi nešto posebno, neku emociju, tremu, oseti se. Moimci su bili fenomenalni, čestitam im na lepoj pobedi, dobroj igri”, počeo je Stanković.

Ne beži od toga da je bilo i stvari koje treba ispraviti.

Želeli smo da završimo sve u 20 minuta, a to ne može. Samo malo strplenja, malo držanja bolje pozicije, malo sigurniji pas, malo manje nervoze. Rekao sam im da budu mirni i strpljivi, slomiće protivnika pre ili kasnije. Posle toga je sve bilo na mestu”.

Dobar temelj, ali kako kaže Stanković

Ovo je samo prvi korak ka cilji koji se zove ulazak u grupnu fazu takmičenja. Idemo dalje, svejedno nam je da li će to biti Tirana ili Tbilisi, od nas zavisi”, zaključio je Stanković.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.