Stanković ŽALI zbog Zvezdine BOLJKE, pa progovorio o Kangi: Imao je neiznuđene GREŠKE, videlo se...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2020, 19:48

Stanković ŽALI zbog Zvezdine BOLJKE, pa progovorio o Kangi: "Imao je neiznuđene GREŠKE, videlo se..."

Novi trijumf crveno-belih.

Crvena zvezda nastavlja sa pobedama i sa efikasnom igrom. Posle pet golova koje su crveno-beli dali u pobedi nad Slovanom iz Libereca u drugom kolu Lige Evrope, oni su danas u 13. kolu Superlige Srbije savladali Radnik u Surdulici rezultatom 4:1.

Trener šampiona Srbije i lidera na tabeli, Dejan Stanković, bio je zadovoljan posle pobede i istakao da je veoma važno da njegovi igrači uvek imaju pristup kakav su imali na današnjoj utakmici. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jedino žali što je Zvezda ponovo pokazala boljku kada je igra posle prekida u pitanju.

- Mnogo dobra utakmica i vrhunski pristup fudbalera koje treniram. Sjajan način da se "pečatira" Evropa sa pobedom u prvenstvu. Od prvog do poslednjeg minuta smo bili u odličnom ritmu, igrali smo visok presing i sve ono što smo dogovorili pre meča je bilo ispunjeno. Jedino mi je žao što smo primili gol iz prekida. Ali sve ostalo je bilo fenomenalno, mogli smo još pogodaka da damo i zaista bih rekao - svaka čast igračima - počeo je Stanković.

Na teren se vratio i Gelor Kanga, oporavljen od korona virusa.

- Dugo nije igrao i videlo se da mu fali svežine. Imao je neke neiznuđene greške, ali proradio je šut i to je bitno. Svi znamo ko je Gelor Kanga. Dobili smo veliko pojačanje za dalje.

Iako nisu mogli da budu na tribinama, navijači Zvezde su se skupili oko stadiona i vatrometom pokazali da su uvek uz svoje miljenike.

- Svaka podrška i glas, pa makar iz daljine je čestitka za momke. To znači da su odradili dobar posao u Ligi Evrope, kao i danas i to je svojevrsna nagrada za njih, od strane naših sjajnih navijača - rekao je Stanković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.