Izvor: MozzartSport.com, 14.Maj.2021, 20:33

Stanković: Gavrić, Petrović i Nikolić dižu formu, raduje Kataijev povratak

„Želim da ostane benzina u nama i da potom odradimo jedne jake pripreme“

Protutnjala je Crvena zvezda kroz ravnicu, a Dejan Stanković je i te kako imao razloga za zadovoljstvo posle ubedljive pobede nad Bačkom (5:0). Srpski šampion briljirao je u prvom poluvremenu, postigao je četiri gola do odlaska na odmor i izjednačio sopstveni rekord po broju golova u jednom poluvremenu iz ove sezone. Identičan >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << broj golova crveno-beli su postigli protiv Inđije.

Aleksandar Katai se vratio na teren i zabeležio je 100. nastup u crveno-belom dresu. Kataijev povratak na teren je nešto što posebno raduje Dejana Stankovića, kao i igre mladih igrača – Željka Gavrića, Veljka Nikolića i Njegoša Petrovića. Sva trojica imala su zapažen učinak. Gavrić se dva puta upisao u listu strelaca, Petrović je lansirao bombu, a Nikolić upisao dve asistencije.

„Odigrali smo korektno tokom svih 90 minuta. Ponovo smo uspeli da izrotiramo. U drugom poluvremenu smo mogli biti direktniji, ali sam zadovoljan pristupom i odnosom igrača. Katai se vratio i odigrao 45 minuta posle jedne duže pauze. Drago mi je zbog Gavrića, Nikolića i Petrovića, jer podižu formu u poslednje vreme. Stekli su preko potrebno samopouzdanje. Rotacijama želim da svima podelim istu minutažu da bismo kraj takmičenja sačekali u dobroj formi. Želim da na odmor posle sezone odemo sa dosta snage, da ostane benzina u nama i da potom odradimo jedne jake pripreme“, rekao je Dejan Stanković.

Dotakao se Dejan Stanković predstojećeg duela sa Metalcem, kao i velikog finala Kupa Srbije sa Partizanom.

„Priprema će biti standardna, ništa nećemo menjati. Sve će biti onako kako smo radili do sada tokom sezone. Moramo biti pravi u ta dva meča. Najpre protiv Metalca na proslavi titule i naravno u finalu Kupa Srbije. Igra se na Marakani, moramo biti fokusirani kako bismo osvojili duplu krunu, što je cilj koji smo zacrtali na početku sezone“, zaključio je trener Crvene zvezde.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.