Šta je Đukić smislio, da li je ovo Partizanovih 11 u Nikšiću? (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2018, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je Đukić smislio, da li je ovo Partizanovih 11 u Nikšiću? (foto)

Veliki mu je izbor igrača na raspolaganju, za neke nije ni imalo mesta za put u Nikšić, ali kojih 11 je sada najbolje što Partizan ima u ovom trenutku.

Partizan sutra (20:15h) u Nikšiću počinje novu sezonu, od prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a prvi rival biće mu ekipa Rudara iz Pljevalja.

Preneli smo ranije tokom prepodneva >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da se trener crno-belih Miroslav Đukić odlučio za ukupno 23 igrača koje će povesti na put u Crnu Goru i od kojih treba da formira idealnih 11 sutra uveče na Gradskom stadionu u Nikšiću.

Izbor u napadačkim redovima mu je od juče sužen odlaskom Leandra Tavambe u saudijski Al Tavun, pa gotovo da nema dileme da će tandem u špicu činiti novajlije Rikardo i Nikolić.

Ne bi trebalo da bude dileme ni na golu, s obzirom da se reprezentativni čuvar mreže Vladimir Stojković vratio u ekipu, a različitih opcija bi moglo da bude u odbrani i veznom redu.

S obzirom da je prema poslednjim informacijama iskusni štoper Milan Mitrović otpao iz konkurencije za ovaj meč, utisak je da se već otvara prostor za Španca Valijentea koji bi mogao od prvog minuta da zaigra u tandemu sa mladim Markovićem.

Mesto levog beka trebalo bi da zauzme otkrovenje priprema, mladi Zlatan Šehović, a na desnoj strani Miroslav Vulićević više nije tako siguran za mesto u timu, posle dolaska Rumuna Enakea. Ipak, pitanje je koliko je novajija spreman, s obzirom da je tokom priprema imao problema sa povredom.

U veznom redu, Zdjelar i Pantić su sigurni, najverovatnije i Suma koji je pokazao napredak na pripremama u Sloveniji, a u zavisnosti od taktičkih zamisli trenera Đukića, tu možemo da očekujemo još Marka Jevtovića, ili eventualno mladog Đerleka, pa i Marka Jankovića.

U prilogu je jedna od, čini nam se, najrealnijih opcija u ovom trenutku.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Optimizam u Humskoj: ''Partizan ide dobrim putem, doveli smo dobra pojačanja''

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2018

Crno-beli samouvereni pred evropsku premijeru...Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je danas da njegova ekipa ne beži od uloge favorita u predstojećem dvomeču protiv Rudara iz Pljevalja u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa..."Mi ne bežimo od uloge favorita, svesni smo da se očekuje od nas...

Nastavak na Sportske.net...

PARTIZAN: Preko Crne Gore (opet) do Evrope

Izvor: Mondo, 11.Jul.2018

"Ulazimo sa velikom željom i ambicijama da ponovo napravimo velike stvari u Evropi", rekao trener Partizana Miroslav Đukić pred početak kvalifikacija za Ligu Evrope.../Od novinara MONDA iz NIkšića Ane Božović/..Partizan se u Nikšiću oseća kao kod kuće...Uoči prve utakmice 1. kola kvalifikacija...

Nastavak na Mondo...

Spartak izjednačio u nadoknadi iz penala protiv Kolerajna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2018, 08:27

U prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope subotički Spartak je u Novom Sadu protiv Kolerajna iz Severne Irske igrao nerešeno 1:1 (0:1), a senzacionalni poraz je izbegao u petom minutu nadoknade vremena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.