Šta im se desilo?! Kakav šamar ekipi Marka Nikolića na startu drugog dela sezone!

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2019, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta im se desilo?! Kakav šamar ekipi Marka Nikolića na startu drugog dela sezone!

Aktuelni šampion Mađarske debaklom na svom terenu značajno se udaljio od odbrane trona.

Ovog vikenda nastavljeno je prvenstvo Mađarske, a večeras se na novoizgrađenoj ''MOL Areni Sosto'' u Sekešfehervaru dogodilo veliko iznenađenje.

Domaći MOL Vidi, aktuelni šampion Mađarske, ubedljivo je poražen od Puškaš Akademije koja se bori za opstanak, rezultatom 3:0!

Tim Marka Nikolića, koji je jesenas ostvario istorijski uspeh nastupom u grupnoj fazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lige Evrope, u drugi deo sezone ušao je sa pet bodova manje od vodećeg Ferencvaroša, a večerašnjim porazom je napravio veliki korak unazad u pokušaju da odbrani titulu.

Puškaš Akademija je povela već u sedmom minutu golom Urblika, Rado je u 72. duplirao prednost gostiju, a Nikolićev tim je dotukao Arabuli, pogotkom u 88. minutu za konačnih 3:0.

Marko Šćepović je bio u startnoj postavi MOL Vidija i odigrao je svih 90 minuta, bez konkretnog učinka.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.