Srpski fudbaleri se vratili iz Rusije, sačekala ih tužna vest...

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2018, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski fudbaleri se vratili iz Rusije, sačekala ih tužna vest...

Fudbalska reprezentacija Srbije vratila se večeras iz Rusije, gde je učestvovala na Svetskom prvenstvu koje je završila u grupnoj fazi.

Čarter sa srpskim fudbalerima sleteo je u 22.16 na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", posle dvočasovnog leta iz Kalinjingrada, gde je bila baza reprezentacije.

Reprezentacija Srbije je bila treća u Grupi E iza Brazila i Švajcarske, a ispred Kostarike.

Prvo je pobedjena Kostarika sa 1:0, usledio je kontroverzni poraz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od Švajcarske rezultatom 2:1 i na kraju je Srbija izgubila 2:0 od Brazila što je značilo eliminaciju.

Srpski fudbalere je sačekalo više desetina ljudi na izlasku sa terminala, ali i tužna vest o smrti sportskog direktora FSS-a, Gorana Bunjevčevića, nakon čega je selektor Krstajić zaplakao.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.