Srpski derbi u Bazelu, Krajinović nadigrao Đerea

Izvor: RTS, 23.Okt.2019, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski derbi u Bazelu, Krajinović nadigrao Đerea

Filip Krajinović savladao je Lasla Đerea sa 2:0, po setovima 6:1, 6:4, i plasirao se u osminu finala turnira u Bazelu. Protivnik u borbi za četvrtfinale biće mu peti nosilac, Italijan Fabio Fonjini.
Laslo Đere nije imao snage da pruži jači otpor u današnjem meču. Krajinović je delovao sigurnije, bolje se kretao na terenu, njegovi udarci su bili precizniji. Na kraju zaslužena pobeda i plasman u osminu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << finala.

Krajinović je delovao ubedljivije od samog starta. Uz dva brejka lako je došao do prednosti od 5:0. Potom je Đere uspeo da osvoji jedan gem, ali to je bilo sve što je uspeo da uradi u prvom setu – 6:1.
Drugi set doneo veću borbu i bolju igru Đerea. Ipak, Filip je na početku seta oduzeo servis Laslu, stečenu prednost sačuvao je do kraja seta i meča. Oba tenisera su potom bila sigurna na svoj servis, a dovoljan je podatak da više nije bilo brejk prilika – 6:4 u drugom setu.
Filip Krajinović će u osmini finala igrati protiv Italijana Fabija Fonjinija, koji je postavljen za petog nosioca na ovom turniru.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.