Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2021, 19:45

Srpska pijaca: U Pazaru kao na fabričkoj traci, Pejović potpisao za Proleter

Đorđević i Handžić obukli plavi dres

Kao na fabričkoj traci stižu novajlije u Novi Pazar. U jednom danu su predstavljena desetorica igrača, ali tu nije bio kraj.

Danas su još dvojica fudbalera zadužila plavu opremu kluba sa obale Jošanice. U Novi Pazar stigao je Aleksandar Đorđević, dosadašnji defanzivac Čukaričkog, a koji je prošle sezone nastupao za Inđiju. Đorđević će jesenju polusezonu u Pazaru igrati kao pozajmljeni fudbaler, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << a onda će na zimu potpisati dvogodišnji ugovor.

Ugovor sa Novim Pazarom potpisao je i vezista iz BiH Faris Handžić. On se obavezao na dvogodišnju vernost plavo-belima, a u klub je stigao iz Olimpika iz Sarajeva.

Samo dan ranije plavo-beli dres je zadužio i levi bek Milan Joksimović, pristigao iz letonske Liepaje, tako da je ukupan broj novajlija u Novom Pazaru već sada premašio ceo jedan tim.

Novog igrača doveo je i Proleter iz Novog Sada. Posle četiri godine u srpski fudbal vratio se defanzivac Nikola Pejović, koji je potpisao trogodišnji ugovor sa klubom sa Slane Bare.

Pejović je bio đak Crvene zvezde, igrao je i za Zemun, Empoli, Pistojeze, Rudež, Lokomotivu iz Zagreba i Admiru. I sada sa 22 godine je ponovo u Srbiji.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.