Srnić se seli u Španiju za 650.000 evra?

Izvor: Mondo, 25.Jun.2018, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srnić se seli u Španiju za 650.000 evra?

Neumorno krilo crveno-belih karijeru će, navodno, nastaviti u timu koji predstojeće sezone debituje u Primeri.

Foto: MN Press

Još od zime se očekuje odlazak Slavoljuba Srnića iz Crvene zvezde, a izgleda da je došlo vreme rastanka.

Neumorni krilni fudbaler, jedan od omiljenih igrača trenera Vladana Milojevića, po pisanju španskog "El Desmarkea" seli se u Uesku, klub koji će predstojeće sezone debitovati u Primeri.

Navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se i da će crveno-beli ovim transferom zaraditi 650.000 evra (od čega bi po ranijem dogovoru 40 odsto trebalo da ide Čukaričkom), kao i da će čitav posao biti ozvaničen u narednih nekoliko dana.

Srnić je u tekstu opisan kao krilo koje može da igra na obe strane terena, a ume i da se snađe u ulozi centralnog napadača.

Podsetimo, 26-godišnji Šapčanin je ponikao u Crvenoj zvezdi, ali je do uloge standardnog prvotimca morao preko Čukaričkog. Sa Banovog brda se u Ljutice Bogdana vratio leta 2015. Prošle sezone imao je izuzetno važnu ulogu u osvajanju titule i plasmanu crveno-belih u šesnaestinu finala Lige Evrope, a pre par meseci je pristao da produži ugovor kako ne bi otišao kao slobodan igrač, već je želeo da omogući klubu da zaradi njegovom prodajom.

Ueska je do istorijskog plasmana u Primeru stigla osvojivši drugo mesto u Segundi, iza Rajo Valjekana.

Odlazak Srnića ne bi trebalo da predstavlja (pre)jak udarac za Crvenu zvezdu, pošto je već angažovan Milan Jevtović koji, takođe, igra na mestu desnog krila, a po potrebi i na suprotnoj strani.

CRVENA ZVEZDA, PRELAZNI ROK LETO 2018:

DOŠLI: (zvanično) Nikola Stojiljković, Dejan Meleg, Milan Jevtović, Dušan Jovančić, (nezavnično) Zoran Popović, Rašid Sumaila.

OTIŠLI: (zvanično) Uroš Račić, Luka Adžić, Abraham Frimpong, Luka Ilić, Mičel Donald, Damijen Le Talek, Damir Kahriman, Dušan Anđelković, (nezvanično) Slavoljub Srnić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.