Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2018, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srna zbog PAOK-a napustio Šahtjor poslije 15 godina

Hrvatski fudbaler Darijo Srna poslije 15 godina napustio je Šahtjor i prešao u solunski PAOK, potvrdio je sportski direktor Luboš Mihel.

Dugogodišnji kapiten Šahjtora u 36. godini potpisao je ugovor na jednu sezonu, sa opcijom za još jednu, uz platu od 500.000 evra.

Srna se trenutno nalazi pod 11-mjesečnom suspenzijom zbog korišećenja nedozvoljenih sredstava, ali od 22. avgusta ponovo će steći pravo da igra.

Srna je fudbaler sa najviše nastupa u >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << istoriji Šahtjora - 536, osvojio je čak 10 titula šampiona Ukrajine i UEFA kup i vjerovalo se da će u tom klubu završiti karijeru i kasnije preuzeti neku od funkcija, prije nego što je sve iznenadio odlaskom u Grčku.

U tom periodu nekoliko puta odbijao je ponude evropskih velikana, interesovali su se Barselona i Čelsi, ali je htio da ostane u Šahtjoru sve do sada.

Bivši desni bek splitskog Hajduka rekorder je po broju mečeva i za reprezentaciju Hrvatske sa 134.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Srna zbog PAOK-a napustio Šahtjor posle 15 godina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2018

Hrvatski fudbaler Darijo Srna posle 15 godina napustio je Šahtjor i prešao u solunski PAOK, potvrdio je sportski direktor Luboš Mihel...Dugogodišnji kapiten Šahtjora u 36. godini potpisao je ugovor na jednu sezonu, sa opcijom za još jednu, uz platu od 500.000 evra...Srna se trenutno nalazi pod...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.