Sretenjski orden Zoranu Terziću - za 20 godina 20 medalja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2022, 06:37

Sretenjski orden Zoranu Terziću - za 20 godina 20 medalja

Predsednik Aleksandar Vučić uručiće danas Sretenjski orden drugog stepena trofejnom treneru Zoranu Terziću za zasluge u sportskoj delatnosti i postignute rezultate ženske odbojkaške reprezentacije.

Terzić je sa najboljim odbojkašicama Srbije za 20 godina osvojio 20 medalja na velilim takmičenjima: srebro i bronzu na Olimpijskim igrama, zlato i bronzu na Svetskim prvenstvima, tri evropska zlata, dva srebra i bronzu, tri zlata i jednu bronzu u Evropskoj ligi, bronzu na Evropskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << igrama, kao i srebro na Svetskom kupu, bronzu na Univerzijadi i tri bronze na Gran priju.

Dva puta proglašen za najboljeg trenera Evrope u izboru Evropske odbojkaške konfederacije - 2018. i 2021. godine.

Aktuelni je trener turskog Fenerbahčea, a odnedavno i selektor Rusije.

Uručenju Ordena u zgradi Predsedništva Srbije, prisustvuje i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.