Srećan sam zbog Sitija – Liverpul je bio sjajan, ali nije zaslužio titulu

Izvor: B92, 12.Maj.2019, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srećan sam zbog Sitija – Liverpul je bio sjajan, ali nije zaslužio titulu"

Trener fudbalera Vest Hema Manuel Pelegrini čestitao je svom bivšem klubu, Mančester sitiju osvajanje titule u Premijer ligi.

"Veoma sam srećan zbog Sitija. Liverpul je bio sjajan, ali mislim da je Siti zaslužio titulu. Svi znaju koliko je teško odbraniti trofej", rekao je Pelegrini za britanske medije.

Mančester siti odbranio je titulu u Premijer ligi pošto je u poslednjem kolu pobedio Brajton u gostima sa 4:1. Na kraju, Siti je sezonu završio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa 98 bodova, a Liverpul sa 97.

Pelegrinijev Vest Hem uspeo je da dođe do ubedljivih 4:1 na gostovanju Votfordu u poslednjem kolu, pa je PL završio ispred "stršljenova" – na 10. poziciji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.