Srebro za Papaza na SP u parastreljaštvu

Izvor: RTS, 12.Okt.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srebro za Papaza na SP u parastreljaštvu

Srpski reprezentativac u parastreljaštvu Živko Papaz osvojio je danas srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Sidneju, u disciplini MK pištolj 25 metara mešovito, u klasi SH1.
Zlato je osvojio Ukrajinac Oleksil Denisjuk, dok je bronzano odličje pripalo Sing Huangu iz Kine.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je Živku Papazu osvajanje srebrne medalje.
"Živko, svetska >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vicešampionska titula je ogroman uspeh, vredan svakog poštovanja i divljenja! Tvoja posvećenost, upornost, predan rad i veliko srce su za primer svima, a ovaj ogroman uspeh motiv i ponos za sve nas! Čestitam tebi, kao i tvom stručnom štabu i Paraolimpijskom komitetu Srbije. Svaka čast!", navodi se u poruci ministra Udovičića, saopštilo je resorno ministarstvo.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srebro za Papaza na SP u parastreljaštvu

Izvor: B92, 12.Okt.2019

Srpski reprezentativac u parastreljaštvu Živko Papaz osvojio je srebrnu medalju na Svetsko prvenstvu u Sidenju..On je to uradio u disciplini MK pištolj 25 metara mešovito, u klasi SH1...Zlato je osvojio Ukrajinac Oleksil Denisjuk, dok je bronzano odličje pripalo Sing Huangu iz Kine...Ministar omladine...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.