Srbin u izboru za najboljeg defanzivca na svetu

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2018, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin u izboru za najboljeg defanzivca na svetu

Srpski rukometaš bi mogao da dobije veliko priznanje.

Sajt "handball-planet.com" kao i svake godine organizuje izbor za najbolje igrače po svim pozicijama u rukometu, kao i za najboljeg defanzivca gde se upravo našao jedan srpski rukometaš.

Četvorica koja su se našla u izboru za najboljeg defanzivca na svetu su Torbjorn Karlson, Šveđanin koji nastupa za Flensburg, zatim Luka Karabatić iz Pari Sen Žermena, Viran Moros, Španac iz Pari Sen Žermena i Ilija Abutović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Srbin koji nastupa za Rajn Nekar Leven.

OVDE možete glasati za srpskog rukometaša.

Francuzi, Skandinavci i Balkanci dominiraju, kao i uvek, a na kraju će se birati i najbolji igrač.

Hrvatski reprezentativac i levo krilo Manuel Štrlek, Crnogorac levi bek Vuko Borozan, hrvatski srednji bek Luka Cindrić i slovenačko desno krilo Blaž Janc su takođe u izboru za najbolje na svojim pozicijama.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.