Srbiji igrač više i penal malo za pobedu u Rumuniji

Izvor: N1 televizija, 14.Okt.2018, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbiji igrač više i penal malo za pobedu u Rumuniji

Fudbalska reprezentacija Srbije igrala je bez golova protiv Rumunije u Bukureštu u 4. kolu Lige C Grupe 4 Lige nacija.

Uskoro opširnije...

Tok meča: 

10. minut - U prvih deset minuta meča nije viđena nijedna prilika, dok su Orlovi više kontrolisali loptu i dešavanja na terenu. Rumunija je imala jedan slab šut ka golu Rajkovića, potom i korner, ali nije bilo nikakve opasnosti.

17. minut - Aleksandar Mitrović je prihvatio >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << loptu u šesnaestercu Rumunije, ali je pomoćnik sudije Bloma podigao zastavicu, opravdano zbog ofsajda.

20. minut - Odličnu šansu je imao Mitrović, posle dodavanja Milenkovića, a greške Tamaša. Srpski napadač je prošao sve do šesnaesterca, šutirao po zemlji, ali pored stative gola Tatarušanua.

24. minut - Nikolae Stančiju je šutirao sa 18 metara, ali je Rajković bez problema zaustavio udarac.

28. minut  - Razvan Marin je izveo slobodan udarac sa oko 30 metara, šutirao je u donji levi ugao, lopta je možda išla i pored gola, ali je Rajković za svaki slučaj intervenisao i izbacio je u korner.

30. minut - Mitrović je šutirao glavom posle centrašuta Rodića sa levog krila, Tatarušanu je krajnjim naporom odbranio, ali je sudija svirao prekršaj u napadu za srpskog napadača. Već u sledećem napadu je po levom boku prošao Radonjić, poslao je loptu u sredinu, ali se srpski ofanzivci nisu snašli i opasan napad je propao.

35. minut - Probao je Denis Draguš udarcem po zemlji, ali se Predrag Rajković ispružio i loptu poslao u korner, posle kojeg Rumuni nisu stvorili izglednu priliku.

40. minut - Nova odlična prilika za Srbiju. Mitrović je pronašao Radonjića na levoj strani terena, ofanzivac Marselja je proleteo uz aut liniju, pravovremeno asistirao ka Gaćinoviću, koji je šutirao pored gola i već gotovo savladanog rumunskog golmana.

44. minut - Srbija je imala fantastičnu priliku da povede, ali Dušan Tadić nije iskoristio jedanaesterac. Pre toga je u šesnaestercu Rumunije fauliran Mijat Gaćinović kada je Gabrijel Tamaš nesmotreno visoko podigao nogu i Srbina zakačio po glavi. Sudija Kevin Blom je pokazao direktan crveni karton rumunskom defanzivcu, dok je sa bele tačke Tadić šutirao očajno visoko pored gola.

45. minut - Poluvreme je gotovo 0:0. Srbija je bila bolji rival, a ostaje žal što nije povela bar posle penala.

56. minut - Mirno je proteklo prvih deset minuta u drugom poluvremenu, a onda je u prilici bio Gaćinović, ali je blokiran u poslednjem momentu. Rumunija je međutim bila daleko opasnija, pošto je odbrana Srbije nespretno reagovala, istrčao je Predrag Rajković, do lopte je umalo došao Cucudean, ali je na sreću ostalo 0:0.

63. minut - Sergej Milinković-Savić je u 63. minutu ušao u igru umesto Gaćinovića.

68. minut - Šutirao je Aleksandar Mitrović, ali je ponovo na mestu bio Tatarušanu.

75. minut - Još jednom je napadač Fulama bio u prilici za gol, ali je rumunski čuvar mreže ponovo bio siguran.

77. minut - Krstajić je na teren poslao debitanta, fudbalera Partizana Nemanju Miletića, dok je izašao Milan Rodić.

85. minut - Zatresao je mrežu Rumunije Aleksandar Mitrović, ali je bio u ofsajdu, te je ostalo 0:0.

#SrcemSvim#Orlovi#NationsLeague#FSSpic.twitter.com/idWnXEIPJH

Nešto više od sat vremena ostalo je do početka meča, a poznati su sastavi u kojima će ekipe izaći na teren.

Srbija je nakon tri meča lider Grupe 4 Lige C, a u Beogradu su dve selekcije odigrale nerešeno 2:2.

Mladen Krstajić odlučio se za sledećih 11 igrača:

Rajković, Rukavina, Rodić, Milenković, Maksimović, Mitrović, Tadić, Veljković, Gaćinović, Radonjić, Lukić

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Remi u Bukureštu, Srbija nije iskoristila penal i igrača više

Izvor: Radio 021, 14.Okt.2018

Fudbalska reprezentacija Srbije igrala je danas u Bukureštu nerešeno bez golova sa Rumunijom u četvrtom kolu Lige nacija...Srbija i dalje vodi na tabeli Grupe četiri Lige C sa osam bodova, dva više od Rumunije, a četiri od Crne Gore, koja ima utakmicu manje...Ekipa selektora Mladena Krstajića...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.