Izvor: RTS, 25.Nov.2021, 17:26

Srbija spremna za start Dejvis kupa, u petak protiv Austrije

Selektor teniske reprezentacije Srbije Viktor Troicki rekao je da je tim spreman za početak takmičenja u Dejvis kupu, a prvi protivnik u Inzbruku je selekcija Austrije u petak.
Na startu završnog turnira Dejvis kupa Srbija će u petak igrati sa selekcijom Austrije, a meč počinje u 16 časova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Nakon pet dana boravka u Inzbruku i završenih priprema, konačno smo spremni da igramo protiv Austrije. Momci su motivisani, sjajno su trenirali, željni su igre. Odlučićemo ko će da igra. Najvažnije je da su u dobroj formi, da mogu da pruže maksimum", rekao je Troicki.
Reprezentaciju predvodi najbolji teniser sveta Novak Đoković.

"Novak nam se pridružio poslednji, ali trenirao je u odličnim uslovima, sjajno je igrao. Motivisan je kao i uvek kada igra za reprezentaciju, možda čak i više nego obično. Očekujemo od njega da nam pomogne i donese Srbiji željene bodove", zaključio je Troicki.
Drugi protivnik u grupi biće selekcija Nemačke u subotu. 
U četvrtfinale će se plasirati pobednici šest grupa, kao i dve najbolje drugoplasirane ekipe.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TROICKI PRED START DEJVIS KUPA: Momci su motivisani!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2021

Srbija sanja reprizu 2010...Dejvis kup reprezentacija Srbije startuje na turniru u Insbruku protiv selekcije Austrije...U 2. kolu Orlovi predvođeni najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem igraće protiv Nemačke u nedelju, dok pobednik grupe i plasman u četvrtfinale...Tamo bi srpski teniseri...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.