Srbija rutinski protiv Britanije, poraz Rusije od Letonije nakon preokreta (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 05.Sep.2017, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija rutinski protiv Britanije, poraz Rusije od Letonije nakon preokreta (FOTO, VIDEO)

Košarkaši Srbije pobedili su Veliku Britaniju sa 82:68, u četvrtom kolu Evropskog prvenstva.

Tako je ostvarena druga uzastopna pobeda na Eurobasketu nakon sinoćne protiv Turske, ukupno treća.

Serbia ?? get the win against Great Britain ?? 82-68 and book their ? for the #EuroBasket2017 Final Phase ?!

? https://t.co/d5V9MVVgTA pic.twitter.com/8eTUsjHJHK

— FIBA (@FIBA) 05. септембар 2017.

Bogdan Bogdanović ponovo je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << bio najefikasniji u našoj ekipi, sa 18 poena, uz po sedam skokova i asistencija.

18pts, 7reb and 7ast for the @LeaderOfHorde who was as smooth as silk in @KSSrbije's ?? win over ??! #EuroBasket2017 pic.twitter.com/hshFceNnsY

Po 11 su ubacili Stefan Jović i Vladimir Štimac, s tim što je plej imao i pet asistencija, a centar isto toliko skokova. Dvocifren učinak imao je i kapiten Milan Mačvan, koji je dao 10 poena.

Tedi Okerefor bio je najbolji u redovima Britanije sa 17 poena, Kajl Džonson ubacio je 13 (pez skokova), a Luk Nelson 11.

Tri reprezentacije u grupi D pred poslednje kolo imaju učinak od tri pobede i jednog poraza, a to su Srbija, Letonija i Rusija. Poraz Rusa od Letonaca (84:69) ide na ruku "orlovima" koji bi na kraju mogli da budu i prvi u grupi, ukoliko u poslednjem kolu savladaju Belgiju, a Letonci budu bolji od domaćina Turske koja večeras od 20 časova igra baš protiv Belgije.

Ujedno, to bi značilo i izbegavanje Španaca do same završnice turnira.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.