Izvor: RTS, 25.Jan.2021, 12:24

Fudbaleri Srbije protiv Dominikanske Republike (22.00 RTS1)

Fudbalska reprezentacija Srbije igra prijateljski meč protiv Dominikanske Republike u Santo Domingu. Susret počinje u 22.00. Prenos je na našem Prvom programu, strim na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije).
Seniorski tim sastavljen od igrača iz domaće Superlige, izuzev Ranka Veselinovića iz Vankuvera, na američkoj turneji vodi selektor mlade reprezentacije Ilija Stolica.

Reprezentativci Srbije su u subotu trenirali u Santo Domingu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tako da su imali dovoljno vremena da se aklimatizuju i što spemnije uđu u ovaj duel.
"Dočekani smo ovde sa velikim respektom, našu utakmicu predstavljaju sa velikim poštovanjem i uvažavanjem. Posebno ističu da je ovo za njih istorijska utakmica, jer nemaju prilike da ugoste evropsku selekciju", rekao je Ilija Stolica, selektor mlade selekcije koji za ovu priliku vodi selekciju Srbije.
"Imaćemo maksimalno ozbiljan pristup, bez obzira na to što nam se igrači nalaze na sredini pripremnog perioda. Morali smo takođe da promenimo vremensku zonu i klimu. Ovde smo četiri dana, verujem da ćemo pokazati da smo se adaptirali."
Stručni štab je upoznao igrače sa kvalitetom domaće selekcije...
"Više smo ipak fokusirani na nas, kako mi hoćemo da radimo i funkcionišemo. Moram da naglasim da sam prezadovoljan odnosom i pristupom igrača prema obavezama, lako su prihvatili sve zahteve. Domaćin je nedavno igrao sa Portorikom (0:1), imaju nekoliko zanimljivih igrača koji nastupaju u Evropi. Kvalitet je na našoj strani, očekujem da nametnemo svoju ideju u igri", zaključio je Stolica, nakon poslednjeg treninga.
Drugi susret na turneji Srbija će odigrati 28. januara protiv Paname, nakon što je otkazana utakmica sa SAD, jer srpski fudbaleri nisu dobili američke vize.
Duel između Srbije i Dominikanske Republike igra se od 22.00. Prenos je na našem Prvom programu, a strim je na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije).

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bez golova u Santo Domingu, remi Srbije i Dominikanske Republike

Izvor: RTS, 25.Jan.2021

Fudbalska reprezentacija Srbije igra prijateljski meč protiv Dominikanske Republike u Santo Domingu. Prenos je na našem Prvom programu, strim na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije). . Seniorski tim sastavljen od igrača iz domaće Superlige, izuzev Ranka Veselinovića...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.