Izvor: Beta, 08.Okt.2010, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija poražena na debiju Vladimira Petrovića

BEOGRAD, 8. oktobra 2010. (Beta) - Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je u petak u Beogradu od Estonije sa 1:3 u trećem kolu Grupe C u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

Srbija je povela pogotkom Nikole Žigića u 60. minutu utakmice, ali su Estonci preokrenuli golovima Tarma Kinka u 63, Konstantina Vasiljeva u 73. i autogolom Aleksandra Lukovića u sudijskoj nadoknadi.

"Orlovi" su tako ostali sa četiri osvojena boda, pošto su na dve utakmice na domaćem terenu osvojili samo bod u duelu sa Slovenijom. Prethodno su savladali autsajdere sa Farskih Ostrva.

Narednu utakmicu Srbija će igrati za četiri dana u Djenovi sa Italijom.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija izgubila na debiju Vladimira Petrovića

Izvor: Studio B, 09.Okt.2010, 00:56

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je u Beogradu od Estonije sa 1:3 u trećem kolu Grupe C u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine...Srbija je povela pogotkom Nikole Žigića u 60. minutu utakmice, ali su Estonci preokrenuli golovima Tarma Kinka u 63, Konstantina Vasiljeva u 73. i...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.