UŽIVO: Srbija-Italija 28:23 (11. minut)

Izvor: Večernje novosti, 04.Sep.2019, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Srbija-Italija 28:23 (11. minut)

Izabranici Aleksandra Đorđevića igraju protiv “azura” meč za prvo mesto u grupi D Mundobasketa Borba za prvo mesto. Srbija i Italija će danas u Fošanu u direktnom duelu odlučiti ko će sa vrha otići u narednu fazu Svetskog kupa u Kini.Obe selekcije su u prethodna dva kola ostvarile ubedljive pobede protiv reprezentacija Angole i Filipina i biće im ovo prvi pravi test u grupnoj fazi takmičenja.Dešavanja sa meča pratite na sajtu “Novosti”.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAVIJAČI DOŠLI DA PODRŽE SRBIJU U KINI: Idemo do zlata! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 04.Sep.2019

Uoči meča sa Italijom su srpski navijači u Fošanu pružili podršku pulenima Aleksandra Đorđevića i poručili da veruju u uspeh OD IZVEŠTAČA “NOVOSTI”: FOŠANSrbiju čeka prvi pravi test na Svetskom kupu u Kini protiv Italije. Izveštači “Novosti” su uoči tog...

Nastavak na Večernje novosti...

ORLOVI PRIREDILI SPEKTAL – Srbija savladala Italiju rezultatom 92:77 i zauzela prvo mesto u grupi D (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 04.Sep.2019

Košarkaška reprezentacija Srbije ubedljivom pobedom nad Italijom 92:77 (28:23, 22:19, 20:15, 22:20) završila je na prvom mestu D grupe Mundobasketa u Kini.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.