Srbija oslabljena protiv Norveške – ne igra SMS

Izvor: B92, 25.Sep.2022, 08:14

Srbija oslabljena protiv Norveške – ne igra SMS

Sergej Milinković-Savić neće igrati protiv Norveške u utorak.

Fudbaleri Srbije se bore za plasman u viši rang u grupu A Lige nacija i za to im je neophodna pobeda nad Norveškom u Oslu u utorak.

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija biće oslabljeni, pošto tamo neće biti Sergeja Milinkovića Savića.

Vezista Lacija je u 68. minutu susreta zaradio žuti karton, a s ozbirom da mu je drugi u ovom ciklusu Lige nacija - moraće da odradi suspenziju protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Norvežana.

Interesantno je da je prvu javnu opomenu zaradio u poslednjim sekundama susreta sa Slovenijom u Ljubljani sredinom juna (2:2). Večeras je u tefteru bugarskog sudije Georgija Kabakova završio sredinom drugog poluvremena zbog prekršaja.

"Želeli smo da pobedimo u poslednjoj utakmici kod kuće. Šveđani su dali gol ni iz čega, ali smo verovali u sebe i znali da možemo da preokrenemo. Šteta što nisu bile otvorene tribine i što zato nije bio pun stadion na oproštaju pred Katar, ali je lepo videti onoliko dece na tribinama", rekao je Milinković Savić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.