Srbija će te ponovo izdati - Šta i kome poručuje Nemanja Matić? (foto)

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2018, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija će te ponovo izdati - Šta i kome poručuje Nemanja Matić? (foto)

Misteriozna poruka srpskog internacionalca na jednoj od popularnih društvenih mreža.

Srpski reprezentativac Nemanja Matić oglasio se tokom dana na Instagramu i ostavio krajnje misterioznu poruku.

Vezista Mančester junajteda napisao je nešto što će svakako izazvati pažnju, ali niko sa sigurnošću ne može da tvrdi da li je ova izjava vezana za privatni ili poslovni plan.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Da, Nemanja Matić je spreman da pogine za Srbiju, kao što je njegova otadžbina, s istim entuzijazmom, spremna da ga ponovo izda. I uradiće ona to. Nemaj nikakvu sumnju, moj Nemanja!", napisao je Matić na insta-storiju.

Teško je reći o čemu se ovde radi, ali nema dileme da se srpski reprezentativac osetio povređen nekim postupkom koji je usmeren ka njemu.

Podsećamo da Nemanja Matić neće igrati protiv Crne Gore i Rumunije zbog povrede zadobijene u duelu Mančester junajteda i Njukasla.

Screenshot/Instagram

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.