Srbi Željka prozvali ŽOC: Otkrivena MISTERIJA kako je NASTAO NADIMAK najboljem evropskom treneru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2018, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi Željka prozvali ŽOC: Otkrivena MISTERIJA kako je NASTAO NADIMAK najboljem evropskom treneru (FOTO)

Čačani ga prekrstili!

Najtrofejniji evropski trener svih vremena, a po mnogima i među najboljim košarkaškim trenerima na celom svetu, Željko Obradović, ostavio je dubok trag kada je ova profesija u pitanju.

PRŠTI OD GLAMURA: Mirkin nakit izazvao BURU među fanovima, a o odevnoj kombinaciji će se TEK pričati (FOTO)

NEVEROVATNA SLIČNOST: Pogledajte kako je izgledao Noletov čukundeda NOVAK Đoković! (FOTO)

IMAM I JA DVE LOPTE: Brutalna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poruka čuvene porno glumice Sergeju Milinkoviću (VIDEO)

Nećemo nabrajati sve njegove trofeje, jer bi nam trebalo zaista mnogo vremena, ali izdvojićemo jedan bitan detalj iz njegovog života. Uz ime i prezime svakog čoveka najčešće stoji i nadimak. To je naravno slučaj i kada je Željko Obradović u pitanju, a dobro poznati nadimak našeg stručnjak je ŽOC.

JAKO DOBRE DRUGARICE: Osvanula slika Bobijeve i Teove žene, a u prvom planu je BAŠ OVO (FOTO)

Taj nadimak je dobro prihvaćen širom sveta, a upravo je Obradović objasnio kako je došlo do toga: – Šutirali smo do iznemoglosti, a kada bi lopta ušla ’bez koske’ mi bismo vikali -svaka cepa-. Kako je meni to išlo dobro jedan prijatelj mi je rekao da sam ja Žoc – Željko Obradović Cepač. Danas me tako zovu i u inostranstvu, volim taj nadimak – kazao je Obradović.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.