Sramotan gest dvojice navijača Sautemptona: Ismevali Salinu smrt

Izvor: RTS, 10.Feb.2019, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sramotan gest dvojice navijača Sautemptona: Ismevali Salinu smrt


Kardif siti je u subotu golom u poslednjem minutu savladalo Sautempton u gostima sa 2:1, a meč su pored tog gola i rezultata obeležila i dvojica navijača domaćeg tima, koji su oponašajući let aviona raširenim rukama sa podsmehom aludirali na tragičnu smrt Emilijana Sale, nesuđenog pojačanja Kardifa iz Nanta. Naravno, to je izazvalo negodovanje gostujućih pristalica koji su to na stadionu i primetili, ali i osudu engleske, evropske i svetske javnosti nakon završetka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << susreta 26. kola Premijeršipa. Ovaj dvojac je kako se navodi izbačen sa stadiona, predat policiji i očekuje ih sudsko procesuiranje, dok je sa druge strane klub sa Sent Meri stadiona najavio doživotnu zabranu ulaska na utakmice kluba.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Besramni navijači koristili Salinu smrt kao provokaciju VIDEO

Izvor: B92, 10.Feb.2019

Dva besramna navijača Sautemptona odlučila su da iskoriste smrt nesuđenog pojačanja Kardifa Emilijana Sale za vređanje protivničkih navijača...Sala je poginuo na putu ka Ostrvu gde je trebalo da se priključi svom novom klubu Kardifu, kada se srušio avion u kojem su se nalazili on i pilot Dejvid...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.