Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2021, 23:37

Sprema se prvi transfer: Olimpija juri ponajboljeg igrača Bamberga, dogovor blizu

Američki šuter nadomak najvećeg transfera u karijeri

Debakl kakav je Olimpija doživela u finalnoj seriji Palakanestra od Virtusa odavno nije viđen, zbog čega u Milanu nema mira i već se ozbiljno planira leto s novim promenama.

Prvo ime na listi želja je ponajbolji igrač Bamberga Devon Hol, javlja Eurohoops. Bek iz Virdžinije je jako blizu najvećeg transfera u karijeri, pošto je nadomak konačnog dogovora oko uslova saradnje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Četvrtak, 01.30: (1,40) Filadelfija (14,0) Atlanta (3,35)

Hol iza sebe ima odličnu sezonu u kojoj je bio najbolji strelac Bamberga sa prosečno 14,1 poenom uz bezmalo 40 odsto šuta za tri poena i 2,2 pogođene trojke. Na to je imao još 3,9 asistencija i 3,8 skokova, uz gotovo jednu ukradenu loptu po utakmici. Sa Bambergom je igrao FIBA Ligu šampiona gde je imao 12,4 poena, uz 3,2 skoka i 2,2 asistencije.

Nekadašnji student univerziteta Virdžinija izabran je od strane Oklahome kao 53. pik na draftu 2018. godine. Od tada je igrao u Razvojnoj ligi i Australiji pre nego što je stigao u Bamberg.

Olimpija navodno ne planira velike promene ovog leta, ali će ih definitivno biti, jer Etore Mesina nije zadovoljan kako je njegov tim odigrao završnicu Evrolige i pogotovo finale Palakanestra, gde je Virtus slavio bez izgubljenog meča.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.