Izvor: MozzartSport.com, 05.Mar.2021, 16:04

Sportski direktor Voše: Lalatoviću nudimo novi ugovor, ako podmladimo tim neće se tražiti rezultati

Milan Kosanović pričao o neuspešnom angažmanu napadača Džabule i zdravstvenom stanju Mirka Topića

Vojvodina je tokom cele 2020. godine išla uzlaznom linijom. Partizan je savladan u finalu Kupa, tim Nenada Lalatovića je u prvenstvu bio treći. I jesen je bila obojena svetlim bojama, ali Stara Dama našeg fudbala u poslednje vreme trokira.

I na terenu, ali i u organizacionom smislu o čemu je mnogo puta tokom prethodnih mesec dana pričao šef stručnog štaba >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Nenad Lalatović. Čak je i najavio odlazak zbog neslaganja sa upravom i lažnih obećanja.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Porazom u derbiju protiv Partizana Vojvodina je skliznula na četvrtu poziciju. Tim ne deluje dobro, ali je tlo pokušao da smiri sportski direktor Milan Kosanović. Nekadašnji pomoćnik Vladana Milojevića govorio je i o statusu Nenada Lalatovića.

 „Prvi trener sa kojim će se pričati o novoj sezoni i kome će biti ponuđen ugovor je Nenad Lalatović, odnosno njegov stručni štab. Niko iz kluba o tome nije pričao ni sa jednim drugim trenerom u Srbiji. U zavisnosti od zahteva kluba, on će se izjasniti da li želi to da prihvati ili možda ima neku bolju ponudu. U svakom slučaju, ako idemo ka podmlađivanju tima, onda se ne traži rezultat“, rekao je Kosanović.

Dotakao se iskusni fudbalski radnik i drugih tema. Pre svega statusa Mirka Topića. Talentovani zadnji vezni je ovog proleća odigrao samo 65 minuta.

„Topić ima ugovor do 2022. godine, tako da se ne bih obazirao na ove spekulacije. On nije bio adekvatno lečen, tako da će mesec mart biti iskorišen za njegov oporavak. To je jedina istina. Očekujem da ga stručni štab koristi u kontinuitetu od aprila“.

Navijači Vojvodine su očekivali tokom zime dodatni iskorak, odnosno pojačanja koja će Novosađane svrstati uz bok Crvenoj zvezdi i Partizanu.

„Bilo je procenjeno da se igrači ne dovode u obimu kao ranije. Stručni štab je došao do zaključka da su potrebna dva pojačanja, i jedan brzi špic. Brzo smo reagovali i doveli Simića pre priprema, kako bi se što pre adaptirao. Brzo je postao standardan. Imali so priču oko Džabule, napadača iz Zambije. Imali smo pet sati da to zatvorimo, dogovorili smo sve uslove, ali određeni čovek, policijski general, nije papirološki završio posao. Ostao je žal, jer smo ga planirali i tokom priprema“, objasnio je Kosanović.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.