Sportisti treniraju u kući, ne znaju kada će na borilišta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2020, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sportisti treniraju u kući, ne znaju kada će na borilišta

Od juče je poznato da će se Olimpijske igre u Tokiju održati na leto sledeće godine. Naši vrhunski sportisti organizuju treninge u okolnostima vanrednog stanja, sa mnogo nedoumica kada je reč o povratku na borilišta.

Međunarodni olimpijski komitet i organizatori Igara u Tokiju odlučili su da zvaničan početak najvažnije sportske manifestacije bude 23.jul 2021.godine.

U situaciji kada pandemija koronavirusa ne jenjava širom sveta, ni naši sportisti nemaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jasnu ideju kada bi mogli da se vrate pravim treninzima, a potom i takmičenjima. Za vreme trajanja vanrednog stanja, snalažljivost je veoma bitna osobina.

Našeg najboljeg strelca, Damira Mikeca, koji danas slavi 36-ti rođendan, zatekli smo u nabavci namirnica. On svoje treninge organizuje u kućnim uslovima, a i dalje ne može da se navikne na činjenicu da u ovo doba godine ima mogućnost da provede toliko vremena u krugu porodice.

Veliki broj naših olimpijaca pridružio se apelima da se ostane kod kuće kako bi se dobila bitka sa kovidom-19. Svi oni su maštali o kruni karijere ovog leta u Tokiju, a sada su pred novim izazovom da i u ovim teškim vremenima, van terena, potvrde status istinskih šampiona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.