Spasili su Super Marija, sada će pokušati isto sa engleskim internacionalcem

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spasili su "Super Marija", sada će pokušati isto sa engleskim internacionalcem

Izgubio je status reprezentativca "Gordog Albiona", pa će naredne sezone pokušati da ga povrati u novoj sredini.

Džo Hart je dugo važio za najboljeg golmana u Engleskoj, ali se od dolaska Pepa Gvardiole na klupu Mančester sitija to promenilo.

Španac je odmah doveo Klaudija Brava i stavio Englezu do znanja da ne računa na njegove usluge, Pepu se nije dopalo to što Hart nije preterano umešan sa loptom u nogama, kako u njegovim ekipama čuvari mreže često učestvuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u začetku akcije iz zadnje linije.

Poslat je Hart najpre na pozajmicu u italijanski Torino, a minule sezone je kao pozajmljen igrač branio boje Vest Hema.

Nije baš blistao u dresu "Čekićara", Vest Hem nema nameru da ga vrati na pozajmicu ili da pokuša da ga otkupi od Sitija, oni će se okrenuti ka iskusnom Poljaku, koji je svojevremeno branio boje Arsenala.

Tako se Hart vraća na "Etihad", gde sigurno neće dobiti novu šansu, kako se Ederson Moraeš ustalio među stativama Gvardioline ekipe.

Jasno je dakle da će i ovog leta napustiti Mančester, veliki broj klubova iz Francuske, Italije i Španije je zainteresovan za njegove usluge, a Siti neće tvrditi pazar i pustiće ga da ide za pristojan novac.

Kao glavni favorit za njegov potpis sada se pojavila francuska Nica, koju će u narednoj sezoni predvoditi bivši vezista Arsenala i Intera Patrik Vijera.

Francuz je već sarađivao sa Hartom, kada je bio asistent u Mančester Sitiju i spreman je da mu ukaže šansu na "Alijanc Rivijeri".

Nica će se ovog leta rastati sa Simonom Puplanom, a veliko je pitanje da li će u njihovim redovima ostati i Joan Kardinale, pa je prvi zadatak Vijere bio da potraži novog čuvara mreže.

Tako bi ekipa sa Azurne obale mogla u najskorijem roku da angažuje engleskog internacionalca, koji nije uspeo da se domogne spiska za Mundijal u Rusiji.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.