Spartak silan protiv nepopravljive Mačve, goleada u Surdulici

Izvor: RTS, 13.Jun.2020, 18:13

Spartak silan protiv nepopravljive Mačve, goleada u Surdulici

Fudbaleri Spartaka savladali su u gostima Mačvu sa 4:1 u meču 29. kola Linglong Superlige. U drugoj večerašnjoj utakmici fudbaleri Napretka na svom terenu sa 1:0 pobedili tim Mladosti. Radnički u Surdulici savladao ekipu Radnika sa 4:2.
Spartak je poveo golom Nikolića sa bele tačke u desetom minutu, a Vidaković je povisio u 44.

Zukanović je doneo nadu poslednjeplasiranom timu na tabeli, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kada je postigao gol u 74. minutu.
Međutim, Bijelović je u 87. minutu rešio pitanje pobednika, a konačan rezultat u nadoknadi vremena postavio je Dunđerski.
U drugoj večerašnjoj utakmici fudbaleri Napretka su na ovosezonskom oproštaju od domaćih navijača slavili sa minimalnih 1:0 protiv Mladosti.
Gol odluke postigao je Milan Spremo u 21. minutu meča.
U poslednjoj utakmici subotnjeg programa, Radnički je u Surdulici savladao ekipu Radnika sa 4:2.
Đorđević je doneo prednost domaćoj ekipi, do poluvremena izjadnačio Mihajlović.
U natavku je viđen vatromet golova. Gosti su poveli autogolom Kostića, da bi u 77. minutu novo izjednačenje doneo Makarić.
Gosti u završnici stižu do pobede i tri boda golovima Mihajlovića i Čumića.
Na otvaranju kola Proleter i Javor odigrali su nerešeno u Novom Sadu 2:2, dok je Voždovac je na Banjici savladao Rad sa 2:0
Superliga 29. kolo:
Petak:
Proleter - Javor 2:2
Rad - Voždovac 0:2
Subota:
Mačva - Spartak 1:4
Napredak - Mladost 1:0
Radnik - Radnički 2:4
Nedelja:
Inđija - Vojvodina
TSC - Crvena zvezda
Partizan - Čukarički
Tabela: Crvena zvezda 75, Partizan 61, Vojvodina 59, TSC 56, Radnički 49, Čukarički 48, Spartak 46, Voždovac 44, Mladost 40, Proleter 30, Radnik 30, Napredak 30, Javor 25, Inđija 22, Rad 15, Mačva 13.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spartak ubedljiv u Šapcu, Nikolić opet pogodio

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2020

Posle pobede nad Partizanom u prošlom kolu, Subotičani još ubedljiviji na današnjem gostovanju...Fudbaleri Spartaka pobedili su danas u Šapcu domaću Mačvu sa 4:1, u utakmici 29. kola Super lige Srbije...Spartak je poveo u 10. minutu golom Nemanje Nikolića iz penala, a prednost je udvostručio...

Nastavak na Sportske.net...

Vojvodina obara rekord?!

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2020

U klupskoj istoriji dugoj 106 godina Vojvodina nije uspela da uradi ovako nešto...Fudbaleri Vojvodine u nedelju u 29. kolu Linglong Superlige gostiju u Inđiji, a ovaj meč za ekipu Nenada Lalatovića imaće višestruki značaj...Ne samo zbog trke sa Partizanom za drugo mesto na tabeli, nego i zbog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.