Spartak će u neobičnoj sali pokušati da iskoristi naše probleme

Izvor: B92, 27.Okt.2018, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Spartak će u neobičnoj sali pokušati da iskoristi naše probleme"

Trener odbojkaša Novog Pazara Hamza Zatrić rekao je da će njegov tim dobiti na samopouzdanju ako u šestom kolu Superlige pobedi ekipu Spartaka u Ljigu.

"Rezultatski bitan meč. Ako nekompletni dođemo do pobede, to će nas podići pred još važnije okršaje u narednom periodu. Već u sredu očekuje nas gostovanje kragujevačkom Radničkom, u okviru četvrtfinala Kupa Srbije", rekao je Zatrić.

Pazar je pretposlednji, deveti sa pobedom, tri poraza i utakmicom manje, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok sastav iz Ljiga ima poraz više i nalazi se na poslednjoj poziciji.

"Pokušaće da u netipičnoj sali iskoriste naše trenutne probleme, ali verujem da smo spremni da odgovorimo izazovu. Uz našu agresivnu i dobru igru, možemo do pobede", ocenio je Zatrić.

Odbojkaška utakmica Spartak Ljig – Novi Pazar na programu je u nedelju od 18.00 u sali Osnovne škole Sava Kerković.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.