Španska teorija zavere, napadač Barse izminirao Grizmana!

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2018, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španska teorija zavere, napadač Barse izminirao Grizmana!

Kad ne bi bilo ovakvih teorija ne bi bilo ni zanimljivo...

Navodno se Antoan Grizman bojao za mesto u timu i prelomio da ostane u Atletiku.

Nisu u pitanju kvaliteti Francuza, već Leo Mesi. Priča traje godinama, da Mesi ima veliki uticaj i na upravu i na tim, ne u smislu sastavljanja ekipe već transfera, dovođenja igrača i da njegovo nezadovoljstvo itekako ume da se prelije na ostatak svlačionice.

On je navodno smatrao, da će Valverde nastaviti da forsira >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 4-4-2 i da će Grizman i on biti napadači, što isključuje njegovog najboljeg prijatelja u timu, Luisa Suareza.

Iako je Suarez javno zvao Grizmana da dođe u Barselonu, on se navodno bojao za mesto, ima 32 godine, najbolje je prošao, a Valverde nije tip na koga se može uticati.

Zbog svega toga, u Barsi su se i sami pobojali da bi bilo problema, a i sam Grizman je načuo da ne bi imao zagarantovano mesto u ekipi, pa je prelomio da ostane.

Međutim, priča je teorija zavere jer je Mesi rekao da je svaki igrač svetske klase dobrodošao u Barsu i da može da pomogne da se osvoji Liga šampiona koja je veliki cilj naredne sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.