Španović pred Serbian open: U Beogradu po najboji rezultat sezone

Izvor: Vesti-online.com, 19.Feb.2019, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španović pred "Serbian open": U Beogradu po najboji rezultat sezone

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović očekuje da na "Serbian openu" u Beogradu ostvari najbolji rezultat ove sezone u skoku u dalj i napravi pravu uvertiru pred šampionat Evrope u Glazgovu.

- Ovu sezonu doživljavam na jedno potpuno drugačiji način. Pre svega sam srećna što sam se posle teške povrede vratila tako brzo na stazu. Uživam u takmičenjima i pripremama za Evropsko prvenstvo. Nadam se da ću sutra u Beogradu uz podršku porodice, prijatelja i ljubitelja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << atletike doskočiti i do najboljeg rezultata ove sezone - rekla je Španović, a prenosi sajt ASS.

Španović u Beogradu nastupa nakon pobede na mitingu u Birmingemu, gde je slavila rezultatom od 6,78 metara.

- Biće to poslednja provera pred Evropsko prvenstvo. S obzirom da Ivana obožava da skače pred domaćom publikom iskoristićemo atmosferu da napravi što bolji rezultat kako bi sa velikim samopouzdanjem otišla u Glazgov - dodao je trener Goran Obradović.

Atletski miting "Serbian open", četvrti po redu, održava se sutra u hali na Banjici sa početkom u 17h.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

4. Serbian Open Indoor Miting u Beogradu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 20.Feb.2019, 09:32

Četvrti atletski Serbian Open Indoor Miting biće održan danas, 20. februara od 17.00 na Banjici u organizaciji Atletskog saveza Srbije. Zvezda mitinga će biti najbolja srpska atletičarka Ivana Španović, kojoj će ovo biti i poslednja provera pred Glazgov, gde brani titulu šampiona Evrope koju...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.