Španci pišu, Rodrigez urgira kod Zidana za zemljaka!

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španci pišu, Rodrigez urgira kod Zidana za zemljaka!

Vesti koje nisu dobre za Luku Jovića.

Real Madrid sinoć nije uspeo da probije defanzivni bunker Atletiko Madrida, Benzema nije imao odgovor za Simeonov katanac dok Luka Jović nije ni imao pravu priliku da napadne jednu od najboljih odbrana. Don Balon piše kako je u opciji novi napadač koji bi mogao od narednog leta, a možda i januara da dođe u špansku prestonicu.

Španski mediji pišu kako Duvan Zapata napadač Atalante ima veliku želju da zaigra u kraljevsko-belom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dresu Madriđana, navodno će za njegov transfer urgirati saigrač iz reprezentacije Kolumbije Džejms Rodrigez.

Napadač kluba iz Bergama je u odličnoj formi ove sezone, na sedam mečeva je zabeležio pet golova i dve asistencije. Zidanu bi svakako pružio novu opciju u napadu, Kolumbijac se odlično snalazi u vazdušnim duelima, ali za sada su šanse za transfer male, posebno za januar.

Atalanta igra u Ligi šampiona, Kolumbijac ima 28 godina, pitanje je da li bi Madriđani hteli da ga dovedu u ovim zrelim godinama.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.