Španci opleli po Joviću: Kao senka, jedva da je pipnuo loptu, razočaravajuće

Izvor: B92, 21.Jul.2019, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španci opleli po Joviću: Kao senka, jedva da je pipnuo loptu, razočaravajuće

Španski mediji oštro su kritikovali fudbalere Real Madrida posle poraza u prvom pripremnom meču za novu sezonu.

Real je poražen od Bajerna rezultatom 3:1 u meču Međunarodnog kupa šampiona.

Srpski golgeter Luka Jović debitovao je na tom, doduše nezvaničnom, meču i nije ostavio dobar utisak za 45 minuta koliko je proveo na terenu.

Takvo mišljenje imala je španska Marka, koja je kritikovala reprezentativca Srbije.

"Bio je senka. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Odsečen od saigrača, jedva da je pipnuo loptu. Nije izgledao kao napadač u kojeg za kojeg je Real izdvojio ogromnu količinu novca", navodi se u tom španskom listu.

Hrvatski vezista Luka Modrić prošao je malo bolje kod novinara Marke.

"Dinamičan na početku, ali je igrao loše posle primljenog gola. Bio je bolji krajem prvog poluvremena, a Nojer mu je odbranio šut kojim bi izjednačio. Izgleda kao da će dobar pripremni period biti ono što je potrebno Modriću, kako bi se vratio na nivou na kojem nije bio prethodne sezone".

Španski portal AS nije bio ništa rezervisaniji od kolega u kritici na račun Jovića.

"Razočaravajuć debi. Srdačno se pozdravio sa Nikom Kovačom pre nego što je ušao na teren, a to je možda bio i njegov najbolji potez utakmice", naovdi se na njihovom portalu.

Pohvale je dobio Eden Azar, koji je letos došao iz Čelsija. Španci nisu veličali njegovu partiju, ali su istakli da se dobro pokazao na debiju i da deluje kao da će opravdati ogromna očekivanja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.