Spaleti odabrao letnje pojačanje, Marota aminovao, stiže vezista sa Ostrva!

Izvor: Sportske.net, 21.Dec.2018, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spaleti odabrao letnje pojačanje, Marota aminovao, stiže vezista sa Ostrva!

Italijani kažu - gotovo.

Dolaskom Bepea Marota u Inter, mnogi veruju da će Italijan doneti pobednički recept koji je primenio u Juventusu - kupuj za "dž", pa prodaj što skuplje.

On je već sastavio spisak igrača na koje će "Neroazuri" krenuti već u januaru, jedan od njih je i reprezentativac Srbije, a izgleda da će prvo pojačanje narednog leta stići sa Ostrva.

Naime, La Republika saznaje da su se ljudi iz milanskog kluba sastali sa predstavnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Arona Remzija kako bi pregovarali o njegovom dolasku.

Velšanin je tražio godišnju platu u vrednosti između šest i sedam miliona evra, a kako mu ugovor sa Arsenalom ističe za šest meseci, njegovi menadžeri bi mogli da dobiju dobar deo kolača.

Lućano Spaleti je odavno označio 27-godišnjeg vezistu kao poželjnu metu, Marota je aminovao i izgleda da je posao skoro pa obavljen.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.