Šou sa Kangom! Zaplesao od sreće i odbio milion evra! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2018, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šou sa Kangom! Zaplesao od sreće i odbio milion evra! (video)

Gabonac je sjajno raspoložen po povratku sa odmora i izgleda da mu se ostaje u Zvezdi. Ili možda ima i bolju ponudu od tih milion evra.

Koliko juče, izgledalo je da će Gelor Kanga napustiti Crvenu zvezdu i krenuti stopama Srđana Plavšića, koji se letos sa Marakane preselio u Spartu iz Praga.

Sve je delovalo kao gotova stvar, a onda u toku popodneva - potpuni obrt u režiji nepredvidivog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbalera.

Naime, kako prenosi ''Sportski žurnal'', Kanga je juče odbio ponudu Sparte, iako mu je klub iz Praga nudio godišnju platu od milion evra?!

Kanga se potom priključio ekipi Crvene zvezde i odmah otišao na testiranja, a tu je tek pokazao svoje odlično raspoloženje.

Dok je trčao na traci, u prisustvu lekarskog tima, Kanga je počeo da se kreće u ritmu pesme ''Zovu nas ulice'', koju izvodi ''Crvena jabuka'', a koja se čula sa radija u tim trenucima.

Pogledajte u prilogu kako je sve izgledalo, a što se tiče njegovog daljeg statusa, pomenuti list spekuliše da se možda iza svega krije neka još unosnija ponuda. Naredni dani pokazaće da li je to baš tako.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kanga je ZBOG NJIH odbio Spartu?!

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2018

Bio bi to zaista novi izazov za njega, ali kako bi se snašao tamo, imajući u vidu njegov temperament?..Sa Kangom se nikad ne zna, nepredvidiv je, ponekad i nedisciplinovan, a tako je i ove zime na početku priprema Crvene zvezde za drugi deo sezone...Znate već, zakasnio je na pripreme, a onda odbio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.